Wensenformulier Uitvaart

Wensenformulier Uitvaart

Wilt u uw nabestaanden niet laten zitten met onbeantwoordbare vragen en twijfel over uw uitvaart?

Denkt u na over uw overlijden, maar vraagt u zich af wat er allemaal geregeld moet worden?

Vindt u het maken van de juiste keuze over uw uitvaart moeilijk?

Heeft u ideeën over uw afscheid, maar weten uw dierbaren deze nog niet?

Vindt u het lastig om hierover na te denken en te praten?

Maar wilt u het toch graag inzichtelijk maken?

Laat uw dierbaren na uw overlijden niet zitten met vragen en zet uw wensen over uw uitvaart op papier​

Als iemand komt te overlijden, is het voor de nabestaanden fijn om te weten wat diegene wel of niet wilde na zijn dood.

Wilde papa worden begraven of gecremeerd?

Welke muziek zou oma willen tijdens haar uitvaart?

Door vóór uw overlijden uw wensen inzichtelijk te maken, voorkomt u twijfel bij uw nabestaanden.

Over Annelies

Mijn naam is Annelies Vente en ik begeleid nabestaanden op een persoonlijke en liefdevolle wijze met het regelen van de uitvaart van hun dierbare. Mijn eigen ervaringen met de dood en het afscheid nemen van mijn opa, vader, moeder en – op veel te jonge leeftijd – ook mijn broer, zijn bepalend geweest voor de manier waarop ik mijn werk doe.

Achteraf bekeken waren al deze heftige ervaringen een voorbereiding op wat ik mocht gaan doen. Als uitvaartbegeleider zie ik hoe een goed afscheid de nabestaanden helpt om het verlies te dragen en helpt in hun rouwproces. Mijn doel is een afscheid dat recht doet aan het leven van de overledene zodat nabestaanden met warme gevoelens hierop terug kunnen kijken. Een uitvaart die echt past bij hun overleden dierbare.

Annelies Vente 433x512

Uw uitvaartwensen op papier met het wensenformulier

Het wensenformulier helpt u met het in kaart brengen van uw uitvaartwensen. Zodat uw uitvaart ook echt uw uitvaart wordt. Op het wensenformulier kunt u aangeven wat uw wensen zijn rondom en na het overlijden. U kunt aangeven hoe u bepaalde zaken geregeld wilt hebben en waar uw voorkeuren liggen. Wilt u bijvoorbeeld worden begraven of gecremeerd? Hoe moet de afscheidsdienst eruit komen te zien? Heeft u een uitvaartverzekering of andere financiële regelingen? Het geeft rust als u deze zaken voor uw overlijden helder heeft.

Daarbij ontlast u uw dierbaren bij het regelen van de praktische zaken in deze heftige periode. Zodat zij de ruimte hebben om inhoudelijk invulling te geven. Niet met als doel dat zij niets meer hoeven te doen of te beslissen. Mijn advies is om juist ruimte te laten voor uw nabestaanden om hier eigen keuzes in te maken, zodat zij goed afscheid kunnen nemen.

Dit wensenformulier kunt u ook gebruiken om nu alvast met elkaar hierover in gesprek te gaan.

Vraag hier gratis het Wensenformulier Uitvaart aanWilt u ook mail ontvangen?Wilt u naast of na het invullen van dit wensenformulier verder praten over uw (naderende) overlijden en uitvaart? Wilt u daar begeleiding bij? Of wilt u alvast kennismaken met mij als uitvaartbegeleider? Dan kom ik graag bij u langs voor een vrijblijvend voorgesprek. Aan het voorgesprek zijn geen kosten verbonden. 

Mail of bel (06 – 431 38 768) mij om een afspraak te maken.

Hier vindt u meer informatie over het voorgesprek.