Ervaringen van anderen

Ervaringen van anderen

Wilt u uw ervaringen delen, dan nodig ik u uit om hier een bericht te schrijven.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.224.127.143 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 berichten.
Trudie Trudie uit Lelystad schreef op 18 juni 2020 om 12:29:
Afgelopen tijd met Annelies kennis mogen maken en wat was dat fijn! Zij kan heel goed luisteren, praat begrijpelijk voor mijn 90 jarige moeder, heeft een lieve stem, denkt op een hele fijne manier mee en praat je totaal niets aan! Wat een verschil met een aantal jaren geleden bij het overlijden van mijn zoon toen ik bij een grote organisatie in Lelystad was.. De uitvaart is precies zo gegaan zoals mijn moeder en haar partner het bedacht hadden. Ook de nazorg is echt heel fijn. Mijn moeder en ik zijn haar heel dankbaar.
Astrid Astrid uit Aalsmeer schreef op 8 januari 2019 om 09:18:
Annelies heeft ons in deze lastige periode op een heel fijne wijze bijgestaan. Onze moeder heeft euthanasie gekregen zodat we ook voor het overlijden al contact met Annelies hadden. Ze heeft een groot empatisch vermogen, kan goed omgaan met de verschillende meningen over euthanasie en is erin geslaagd om de herdenkingsdienst op zodanige wijze te openen dat het ook voor de aanwezigen met moeite met de euthanasie een mooi afscheid kon worden. Juist haar persoonlijke benadering maakt dat wij zeer tevreden zijn. Het was een wereld van verschil met de grote uitvaartonderneming die bij het overlijden van onze vader ingeschakeld was. De persoonlijke touch van Annelies was voor ons zeer waardevol. Veel dank daarvoor, Sandra en Astrid
Alies van der Winden Alies van der Winden uit Enkhuizen schreef op 17 november 2018 om 19:20:
Lieve Annelies Toen ik de uitvaartverzorging in Enkhuizen belde dat mijn moeder was overleden werd ik doorgeschakeld naar jouw nummer; jij nam waar voor Jacqueline Pennekamp die op vakantie was. Eerst schrok ik natuurlijk maar het voelde meteen goed. Wat een warme persoonlijkheid ben je en de rust die je uitstraalt, echt geweldig! Je maakte het van de dag van overlijden tot en met de dag van de uitvaart door je liefdevolle zorg en aandacht voor ons zo leefbaar; waar we met een tevreden gevoel naar terug kunnen kijken. Nogmaals bedankt, Jan en Alies
Herman Herman uit Almere schreef op 28 oktober 2018 om 20:49:
Door plotseling overlijden van onze moeder waren we emotioneel en verdrietig en daarom voelde het als een warm bad hoe alles geregeld werd door Annelies/Adiuvare. Heel respectvol, in detail en precies zoals wij, de nabestaanden, de uitvaart voor ogen hadden. Naar alle wensen werd goed geluisterd wat resulteerde tot een betekenisvolle afscheid. Dankzij deze persoonlijke en warme aandacht van Annelies/Adiuvare kijken wij ondanks het verdriet met een goed gevoel terug naar de uitvaart. Dank je wel Annelies
t.maarschalkerweerd t.maarschalkerweerd uit lelystad schreef op 10 februari 2018 om 15:10:
De crematie van mijn man is door Adiuvare Uitvaartzorg meer dan uitstekend geregeld. Het eerste contact met Annelies was heel warm, maar ook op een prettige manier zakelijk. Alles klopte op de dag van crematie . Ook de nazorg was zeer warm, een steun voor mij dat Annelies alles uit mijn handen nam.
Lisette Sterk Lisette Sterk schreef op 18 november 2017 om 20:24:
Bij het zeer plotselinge overlijden van onze vader was Annelies een enorme steun voor ons. Integer en menselijk zonder de zakelijke kant uit het oog te verliezen. Altijd dichtbij maar op gepaste afstand als daar vanuit onze kant behoefte aan was. Wij kunnen, hoe verdrietig het ook is, terugkijken op een menswaardig afscheid van onze vader.
Olga Slettenhaar-Pastoor Olga Slettenhaar-Pastoor uit Lelystad schreef op 10 november 2017 om 13:08:
Lieve Annelies, onze eerste kennismaking was meteen al goed.Ik wist dat ik er goed aan had gedaan om jou in de arm te nemen. Toen mijn schoonmoeder overleed heb je mij fantastisch bijgestaan toen ik besloot je te helpen met het afleggen. Ondanks dat ik er in eerste instantie tegenop zag heb ik er geen seconde spijt van gehad.Je hebt alles in alle rust geregeld voor het afscheid waardoor ik me kon ontspannen. Het afscheid was mooi,precies zoals ik het graag wilde. Bedankt daarvoor,ook namens mijn dochters.
Angelique Kooijman Angelique Kooijman schreef op 11 december 2016 om 20:39:
Lieve Annelies, Ik wil je nog even speciaal bedanken voor je rust, je respect, je interesse en je geduld en dit zijn niet zomaar verzonnen woorden deze komen vanuit mijn hart. Nogmaals dank voor je steun de afgelopen dagen.
rita blonkj rita blonkj uit andijk schreef op 22 november 2016 om 11:17:
2-11-16 schoonmoeder vriendin Annelies heel erg bedankt voor de goede zorg en steun en het regelen van het afscheid van onze moeder, schoonmoeder, oma en overoma. Je was echt ons steun en toe verlaat deze dagen. En dan ook nog langskomen om alles na te praten. Dat was echt fijn. Bedankt, Rita, ook namens de familie.
Familie Leijen Familie Leijen schreef op 14 juli 2016 om 11:50:
Annelies, wij willen je heel hartelijk bedanken voor de zorg en vooral voor de grote steun die je ons hebt gegeven tijdens de uitvaart van mijn man, onze vader en opa. Je straalde zoveel rust en liefde uit naar ons gezien toe, we zullen dit nooit vergeten. Familie Leijen
Hetty van der Veen Hetty van der Veen uit Venhuizen schreef op 8 maart 2016 om 10:43:
Op 4-1- 2016 overleed mijn moeder 90 jaren jong. De 8e zou ze 91 zijn geworden en dat leek ons een mooie dag om afscheid te nemen van ons aller moeke. De uitvaartbegeleidster uit ons dorp had die dag echter al een ander afscheid, gelukkig voor ons was Annelies aan deze kant van de dijk. Het afscheid was warm, betrokken, van het laten zien aan de kleinsten hoe het er uit zag tot het binnen dragen van ons Moeke door ons zelf en de kleding van Annelies die had opgevangen in de drukte van het regelen dat ons Moeke niet van zwarte kleding hield. Kortom Annelies voor ons was je geweldig zelfs na het afscheid.
Marieke Schenk Marieke Schenk uit Duivendrecht schreef op 25 februari 2016 om 17:56:
Annelies heeft mij en de andere naasten enorm geholpen de uitvaart van mijn moeder zo goed mogelijk voort te bereiden en op de dag zelf vorm te geven. Haar benadering is warm, respectvol en professioneel. In de dagen na een overlijden komen er zo veel emoties maar ook heel veel regelwerk op je af . Die combinatie maakt het een zware periode die Annelies voor mij een stuk lichter maakte.