Contact

Contact

Mijn naam is Annelies Vente en ik begeleid nabestaanden op een persoonlijke en liefdevolle wijze met het regelen van de uitvaart van hun dierbare. Ik vind het heel bijzonder om mensen in deze fase van hun leven bij te mogen staan. Het geeft mij voldoening omdat een goed afscheid helpt om het verlies te dragen en een goed rouwproces bevordert.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neemt u gerust contact met me op.

Contactgegevens

  • 06 431 38 768 (dag en nacht bereikbaar)
  • Wildenborch 2, 8219 BM Lelystad

Wie zijn wij?

Annelies Vente-Blom

Uitvaartbegeleider


Ik begeleid nabestaanden met het regelen van de uitvaart van hun dierbare. U kunt mij 24 uur, 7 dagen per week bellen op 06 431 38 768. Ongeacht uw verzekering of geloofsovertuiging. Ik werk bewust als kleine zelfstandige omdat ik het persoonlijk wil houden. Uw wensen staan centraal. Ik bied ondersteuning waar dat nodig is. Zodat u op uw manier afscheid kunt nemen.

Bernadette Wegman

NuNazorg


Om nabestaanden ook na een uitvaart te kunnen begeleiden bij de rouwverwerking, werkt Adiuvare samen met Bernadette Wegman van NuNazorg. Bernadette helpt u als u dat wilt zoeken naar de beste oplossing in uw situatie. Dit kan zowel praktische hulp zijn als begeleiding bij rouwverwerking. Of ze biedt u simpelweg een luisterend oor.